Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srebrić: Moguće je da Dinamu bude oduzet Kup!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HNS se konačno probudio iz zimskog sna i morao priznati ozbiljnost situacije.

Nakon jučerašnjeg posjeta UEFA-inog istražitelja i ispitivanja suca Brune Marića, konačno je i čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza postalo jasno da je situacija oko afere namještanja prilično alarmantna. Tri sata je trajalo ispitivanje suca, a onda je blijedi Srebrić kroz priopćenje priznao, najprije samom sebi i Vlatku Markoviću, da su Bruno Marić i Zoran Mamić osumnjičeni u cijelom postupku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Draženu Ladiću pozlilo, završio u bolnici Slika nije dostupna VIDEO: Hrvatska reprezentacija se vraća na Poljud!

>> HNS potvrdio: Zoran Mamić i sudac Marić osumnjičenici!

Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić kasnije je rekao i grubu realnsot tj. mogućnost da se Dinamu oduzme naslov pobjednika Kupa 2009. godine ukoliko istraga pokaže kako je prva utakmica finala, u kojoj je Dinamo kao domaćin svladao Hajduk sa 3-0, bila namještena.

'Nakon što završi postupak, donijet ćemo adekvatne odluke. One za pojedince mogu biti u rasponu od opomena do izbacivanja iz nogometne organizacije, dok klubovi mogu biti izbačeni u niži rang natjecanja. Moguće je i da se oduzme osvojeni trofej', rekao je Srebrić.

Zanimljivo će biti vidjeti i hoće li Zdravko Mamić dati po 100 tisuća eura novinarima koji su prisustvovali press konferenciji na kojoj je taj iznos ponudio ako se ime njegova brata nađe umiješano u namještanje.

Jesu li osumnjičeni doista krivi tek treba vidjeti, no napokon smo završili s pričom je li UEFA uperila prstom u spomenute ili ne.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene