Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rukavina: Čestitajte momčadi, bez suigrača ne bih zabio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dinamov heroj iz Gyora u posljednje tri utakmice zabio je četiri pogotka te apostrofirao zasluge cijele momčadi u velikoj pobjedi…

Ante Rukavina nesumnjivo je najveće ovosezonsko igračko pojačanje Modrih. Mladi napadač nalazi se u odličnoj formi, a još nije dostigao svoj maksimum. Uz njega, puno razloga za zadovoljstvo ima i novi trener Vahid Halilhodžić koji je vrlo brzo stekao autoritet u svlačionici. A sjajnu večer protiv Gyora najbolje je opisao Milan Badelj:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO Vaha: Gladan sam trofeja kao pas Slika nije dostupna Raspoloženi Vaha: Dovodimo tri-četiri pojačanja!

'Kontrolirali smo utakmicu, osim možda početkom drugog dijela kada su oni stvorili dvije poluprilike. Pokazali smo da smo mnogo bolji, ali ne smijemo se zavaravati jer još ništa nije gotovo.'

'Loptu smo više imali u nogama nego oni. Novi je trener dobar i mislim da ćemo proći u Europsku ligu, makar treba biti oprezan u uzvratu', objasnio je Luis Ibanez za Sportske novosti.

>> Vaha: Tko ne riskira, ne može ni da profitira

>> Rukavina doveo Dinamo na korak do Europske lige!

Dinamo je pokazao kako ima potencijal za još jednu europsku jesen. S Rukavinom i Vahom možda i nešto uspješniju nego prijašnjih sezona.

'Čestitajmo momčadi Dinama! Zajedno smo ovo napravili. Ja sam se našao u pravim pozicijama i iskoristio svoju šansu. Ipak igram u napadu i bez svojih suigrača ne bih zabio', rekao je Ante Rukavina.

Tko zna, možda je ovom pobjedom okrenuta nova klupska stranica. Uostalom Modri bi trebali igrati samo bolje i uvjerljivije. A onda ni europska iskušenja neće biti nepremostivi bauk.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene