Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Raspoloženi Vaha: Dovodimo tri-četiri pojačanja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi trener Dinama brzo se bacio na posao te otkrio svoje planove za budućnost…

Nakon pobjede u Gyoru, Dinamo očekuje još jedno zahtjevno gostovanje. Protiv Slaven Belupa. A novi trener Modrih otkrio je kakve planove ima za budućnost i participaciju u Europskoj ligi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rukavina: Čestitajte momčadi, bez suigrača ne bih zabio Slika nije dostupna Rukavina doveo Dinamo na korak do Europske lige!

'Ovo je tek početak rada koji bi trebao donijeti još više radosti Dinamu. No, na to će trebati malo pričekati, jer ovo je vrlo ozbiljan posao koji se ne odrađuje za tri dana', rekao je Vaha za Sportske novosti.

'Napravili smo veliki korak prema Europskoj ligi, no za nju nam trebaju pojačanja. Gledao sam tri-četiri igrača koji će nas vjerojatno pojačati do kraja mjeseca. No, imam još jednog kvalitetnog igrača s igrom u oba smjera. Većina igrača mora popraviti natjecateljsku formu i podići psihološki moment', objasnio je strateg Dinama.

>> Vaha: Derbi? Pa ne znam hoću li biti trener do tada…

Trener još nije upoznao momčad, ali polako slaže mozaik po svom ukusu. Doduše, nije nezadovoljan s igračkim kadrom, no vjeruje kako su za veće ciljeve pojačanja neophodna. U svakom slučaju očekuje nas uzbudljivi kraj prijelaznog roka u Maksimirskoj 128.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene