Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Težak ždrijeb za hrvatske boksače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski boksači na Olimpijskim igrama u Pekingu, Marijo Šivolija u kategoriji do 81 kilograma i Marko Tomasović u kategoriji preko 91 kilograma, nisu imali sreće na ždrijebu održanom u petak.

Šivolija će u 1. kolu već u subotu s početkom u 15 sati po hrvatskom vremenu odmjeriti snage s predstavnikom Samoe Faranijem Tavuijem, a ukoliko pređe tu prvu prepreku, u osmini finala u četvrtak 14. kolovoza boksat će protiv pobjednika meča između aktualnog svjetskog prvaka Uzbekistanca Abosa Atojeva i Tadžikistanca Džahona Kurbanova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Boks: Šivolija teško nokautirao Samoanca Slika nije dostupna SP u boksu: Izbornik nezadovoljan nastupom naših predstavnika

Tomasović je za suparnika osmini finala u superteškoj kategoriji dobio aktualnog svjetskog prvaka i osvajača brončane medalje s Igara u Ateni Talijana Roberta Cammarellea. Meč Tomasović - Cammarelle na rasporedu je u srijedu 13. kolovoza u 15.45 sati po hrvatskom vremenu. Ukoliko Tomasović napravi senzaciju, u četvrtfinalu će boksati protiv boljega iz meča u kojem se sastaju Bugarin Kubrat Pulev i Kolumbijac Oscar Rivas.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene