Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Draganja bez finala slobodno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Duje Draganja nije izborio plasman u finale Olimpijskih igara na 50 slobodno, disciplini u kojoj je osvojio srebrnu medalju u Ateni.

Draganja je bio peti u svojoj polufinalnoj skupini i isplivao ukupno deseto vrijeme polufinala - 21:85, što je novi hrvatski rekord.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Plivanje: Ilčenko zlatna na 10 km Slika nije dostupna Duje Draganja vratio se u Hrvatsku

Najbrži rezultat u polufinalu isplivao je Francuz Alain Bernard - 21 sekundu i 54 stotinke.

"Bio sam spreman za utrku na 21.50 sekundi, pa stoga nisam čak ni razočaran što nisam u finalu, već ponajviše isplivanim rezultatom", kazao je Draganja nakon utrke. 

Najbrži rezultat u polufinalu isplivao je Francuz Alain Bernard - 21 sekundu i 54 stotinke, a za finale je trebalo plivati 21.76.

"Naravno da sam jako razočaran, stvarno sam bio spreman plivati 21.50 sekundi, a gdje je nestalo tridesetak stotinki, ne znam. Morat ću ozbiljno razgovarati sa svojim trenerom Mikeom Bottomom, postoji čak i mogućnost da se nakon sedam godina raziđemo. U ovih sedam godina zajedničkog rada imali smo dosta uspjeha i zapravo samo jedan i pol kiks. Ovo u Pekingu računam kao pola kiksa jer sam ipak isplivao državni rekord", izjavio je Draganja, koji je kazao da još ima motiva za plivanje i nakon OI.

"Motiva još ima, još sam gladan uspjeha i bit će još medalja. Moram samo izvući pouku iz ove sezone, pronaći razlog zašto su svi tako strašno napredovali, a ja jedini nisam", zaključio je Draganja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene