Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Olić u čudu: Ne znam što je bilo sucu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekršaj nad Ivicom Olićem svi su vidjeli kao penal ali ne i sudac utakmice.

Igrala se 34. minuta utakmice sa Slovačkom kada je Kranjčar sjajno gurnuo loptu za Olića u kaznenom prostoru, jedan od domaćih braniča očigledno je srušio Olu, ali začudo sudac nije svirao čist jedanaesterac.

Pročitajte i ovo Naprijed, Vatreni! - 3 PODRŠKA SA SVIH STRANA VIDEO Od škola pa do vojske! Ovo su najkreativnije poruke Vatrenima uoči velikog dvoboja Slika nije dostupna Srna, Olić i Balaban suspendirani za Rusiju

>> VIDEO: Naš protivnik Grčka svladala Srbiju u Beogradu!

>> VIDEO: Gerrard slomio Mađare, poraz Francuske u debiju Blanca!

>> Miroljubivi remi Hrvatske i Slovačke u Bratislavi

'Što se tiče penala, zaista mi nije jasno zašto ga nije sudio, valjda jer je prijateljska utakmica. Stvarno nisam poznat kao igrač koji pada, puknuo sam loptu pored svog braniča, a on me pošteno opalio po nozi dok je sudac s dva metra sve to gledao', kazao je Olić za sportnet.

Po prvi put od prelaska u Šahtar hrvatski je dres navukao i Eduardo da Silva. Odigrao je tek jedno poluvrijeme ali je svejedno izrazio zadovoljstvo rezultatom i svojim povratkom.

'Rezultat nije loš, odigrali smo dobro, a mislim da smo mogli i pobijediti. U drugom dijelu smo igrali otvorenije, imao sam i ja dvije dobre prigode, ali nisam se još naviknuo na ovu novu loptu. Sve će to biti dobro u kvalifikacijama. Zadovoljan sam što sam se vratio, lijepo je ponovno igrati i mislim da je to plus za Hrvatsku', rekao je Dudu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene