Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tottijeva supruga: Francesco je bio pravi 'neandertalac'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ilary Blasi, supruga kapetana Rome Francesca Tottija, ne voli kada je zovu gđa. Totti jer je i sama poznati model i tv voditeljica. S nogometašem ima dvoje djece, a imali su i teških trenutaka.

'Francesco se promijenio u posljednjih nekoliko godina. Prije je bio zaista sramežljiv, pretjerano sumnjičav, ljubomoran. I danas tu i tamo slušam o tome kako sam se obukla, je li mi dekolte prevelik, ali puno manje nego prije', opisala je Ilary svog supruga. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Totti poslao poruku isprike pretučenoj navijačici Manchestera Slika nije dostupna Totti najavio povratak u reprezentaciju

Najteže dane par je proživio kada je Ilary čekala drugo dijete. Tada je uhićen suprug Nine Morić, Fabrizio Corona radi ucjenjivanja poznatih osoba u Italiji. Na njegovu se spisku našao i Totti. Navodno je postojao niz fotografija na kojima kapetan Rome u posjetu kući tv voditeljice Flavije Vento. Nogometaš je navodno platio 50.000 eura kako ne bi dospjele u javnost, a dodatni je novac navodno dao kako ne bi bio objavljen intervju s voditeljicom u kojem ona govori o svojoj vezi s oženjenim muškarcem. No, VCorona je uhićen i mediji su počeli 'napadati' Tottijeve.

>> Foto: Lijepe djevojke 'zarobile' Tottija

>> Hoće li Totti ponovo pljunuti?

'Bilo je to nevjerojatno 'nasilje'. Bila sam trudna i od šoka sam mogla izgubiti dijete. Bila je to prava noćna mora. Srećom, Francesco i ja dijelimo iste vrijednosti, imamo istu životnu filozofiju i što je najvažnije - volimo se. Nikada nisam sumnjala u njega, znam da su mu tu 'priču 'montirali' kako bi ga ucjenjivali', odlučna je Ilary.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene