Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Doll: Petrićeva noga je kao bazuka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je sanirao ozlijedu leđa u posljednje četiri utakmice postigao je šest pogodaka i počeo vraćati novac uložen u njega. Ukrajincima više nije svejedno, a o Mladenu Petriću je progovorio i čovjek koji ga je prvi želio u svom klubu, a kasnije i doveo u Bundesligu.

'Prvi put sam ga vidio 2005. na pripremama u La Mangi, kada je igrao prijateljsku utakmicu protiv HSV-a kojeg sam ja tada trenirao. I kada sam preuzeo Borussiju Dortmund želio sam ga imati u momčadi' – priča Thomas Doll Petrićev bivši trener u Dortmundu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borussia Dortmund u polufinalu Kupa, Petrić strijelac Slika nije dostupna Petrić definitivno otpao za Makedoniju

Doll je trenutačno bez posla, ali je za njemački 'Bild' secirao Petrićeve golgeterske sposobnosti.

'Njegova lijeva noga je pravo razorno oružje, ima fenomenalnu tehniku udarca i vrlo dobru tehniku. Skok i 'tajming' su mu također odlični' – precizira Doll najbolje strane 27-godišnjeg hrvatskog reprezentativca.

Doll ga je doveo za 'samo' 3,5 milijuna eura iz švicarskog Basela. U prvoj sezoni je za Borrusiju zabio 13 pogodaka u prvenstvu i pet u kupu. Bivša Borussijina desetka prošle je sezone bila ponajbolji igrač prosječne momčadi sa Signal Iduna parka.

'U HSV- u se osjeća jako dobro, što često nije bio slučaj u Dortmundu, prvenstveno zbog leđa. On i Alexander Frei su jako slični napadači tako da je i to bio određeni problem, ali samo je njegova odluka bila da ode iz Borussije' – kazao je Doll.

Petrić se raspucao, sada je to isti onaj igrač koji je sa Eduardom sijao paniku europskim travnjacima. Mladen ističe kako mu je kćerka Melinu Charlize dala onaj toliko potreban mir, no nadamo se da će u Harkivu u ukrajinskom šesnaestercu raditi nemir.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene