Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capellov režim: Žene i djevojke van!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preporođeni Englezi koje očekuje teško gostovanje u Bjelorusiji polako otkrivaju kako su došli do tri velike pobjede na startu kvalifikacija. Izbornik Capello uveo je strogi režim u reprezentaciji, a igračima i medijima oduzeo je ono najmilije - ljepotice.

Nije Capello samo uveo stroži režim na treninzima i u prehrani, već i u ljubavnom životu engleskih reprezentativaca. Medijski cirkus koji je pratio Gordon Albion izgubio je ono što je postalo skoro važnije od samih igrača, a to su žene, zaručnice, djevojke pa i ljubavnice. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Optimizam u Bjelorusiji: Možemo dobiti Engleze! Slika nije dostupna Engleska 'petarda' Kazahstancima

>> Optimizam u Bjelorusiji: Možemo dobiti Engleze!

>> Engleska protiv Bjelorusije bez Terryja i A. Colea

>> Capello navijačima: 'Nemojte nam zviždati!'

Don Fabio potjerao ih je što dalje, a medijima ostavio 'samo' igrače i utakmicu. To je čini se uvelike pridonijelo uspjehu na početku kvalifikacijskog ciklusa za SP 2010. S time se slaže i povremeni kapetan Rio Ferdinand:

'Postali smo show zbog toliko medijske buke oko pratilja reprezentativaca. Sve je izgledalo na predstavu u kojoj je nogomet pao u drugi plan. Ljudi su se više brinuli tko je što obukao nego kako igramo', rekao je Ferdinand za Sun.

'Sve je postalo nekako preosobno, nogomet nije bio odvojen od privatnog života. Nemate puno prilika za velika natjecanja pa morate biti dobro koncentrirani u utakmicama. Imam osjećaj da smo sad na pravom putu', rekao je branič Man Uniteda.

Ako Englezi danas pobjede u Minsku Capello će postati prvi engleski izbornik koji je izborio četiri pobjede u na startu kvalifikacija. Talijan misli ozbiljno što je pokazao i povećanjem treninga te sastankom na kojem je igračima ukazao na pogreške koje su radili dosad. Njihovi reprezentivci sudarili su se sa spartanskim profesionalizmom na kojeg u nacionalnoj momčadi nisu navikli.

Bjelorusija će danas igrati bez svog najboljeg igrača Aleksandera Hleba koji se još uvijek oporavlja od ozljede gležnja, dok će Englezima nedostajati Terry i A. Cole.

Utakmica Bjelorusija - Engleska igra se na Olimpijskom stadionu u Minsku s početkom u 20.30. Druga utakmice skupine 6 igra se u 20.15 na Maksimiru, a sastaju se Hrvatska i Andora.

Tablica skupine 6

1. Engleska          3    11:2      9
2. Ukrajina            3    4:1        7
3. Hrvatska           3    4:4        4
4. Bjelorusija        2    3:2        3
5. Kazahstan        4    5:11      3
6. Andora              3     1:8        0

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene