Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello: Sad znaju što je pobjednička kultura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski imperator vjeruje da je instalirao pobjedničku kulturu u 'najveću nogometnu naciju na svijetu' kako kaže njegov 'kišobranasti' predhodnik.

'Imam dobre igrače, a bez dobrih igrača je nemoguće pobjeđivati. Možete biti najbolji menadžer, ali ne možete pobjeđivati bez najboljih igrača', objasnio je Don Fabio engleskim medijima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suzdržana reakcija engleskog tiska na prvu Capellovu pobjedu Slika nije dostupna Fabio Capello novi izbornik engleske reprezentacije

Englezi su sad na sedmom nebu. Najbolji, neustrašivi i s neke druge galaksije za ostatak nogometnog šljama planete. No zato je tu Capello kojem su otklonili euforiju još dok je bio embrij.

'Morate prihvatiti pobjedu protiv Bjelorusije, ali isto tako misliti da je to samo jedan rezultat. To je moj posao i moj mentalitet. Gledam iduću utakmicu, ne dalje od toga', spušta tenzije engleski izbornik.

>> Beckham: Capello je najbolji izbornik do sada

I onda ponovo o kultnom pobjedničkom karakteru. 'Igrači moraju prenijeti pobjednički karakter iz klubova u reprezentaciju. Moramo imati taj pobjednički mentalitet i moj je posao da im u tome pomognem' – zaključio je jedan od najboljih trenera na svijetu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene