Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljubo glatko izgubio od anonimnog Amerikanca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Ljubičić ispao je već u prvom kolu US Opena, od mladog Ryana Harrisona rezultatom 3-6, 7-6, 3-6, 4-6.

Ljubičić je nastavio seriju slabih rezultata koja traje praktički od osvajanja Indian Wellsa u ožujku. Protiv 18-godišnjeg anonimnog Amerikanca Ryana Harrisona Ljubo je pao u četiri seta, nakon tri sata igre.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Linije veleposlanstva zagušene Radi se plan evakuacije hrvatskih građana iz Egipta Slika nije dostupna Filmski kritičar David Thomson: 'Tom Cruise je najveće derište u Hollywoodu'

Harrison u karijeri dosad nije napravio ništa, niti je ikad pobijedio nekog vrhunskog tenisača, no ovo je bio njegov dan. Ljubičiću je uspješno oduzeo servis u prvom setu i došao do prednosti, u drugom je naš tenisač uzvratio u tie-breaku, a u trećem opet 'break' za Amerikanca i vodstvo 2:1. U četvrtom setu Harrison je opet oduzeo servis Ljubičiću, no činilo se da će se Ljubo izvući kad mu je uzvratio kod 4:3. Ipak, u sljedećem gemu ponovo je izgubio servis i više nije bilo spasa.

Ljubičić je u meču, uz podjednaki broj izravnih poena i par aseva više, imao i 51 neforsiranu pogrešku u odnosu na 33 protivnika, i to ga je koštalo pobjede.

Ljubi preostaje posvetiti se dvoranskim turnirima na kraju sezone, na kojima je tradicionalno jak.

US Open, 1. kolo:

Ljubičić - Harrison 3:6, 7:6, 3:6, 4:6

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene