Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jelavić ipak u Rangersu sljedeći tjedan?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetski portal Rangers Media donio je u nedjelju informaciju, pozivajući se na više medijskih izvora, kako je dolazak Nikice Jelavića u Rangers opet aktualiziran...

Izvršni direktor škotskog prvaka Martin Bain izjavio je u petak kako se povlači iz pregovora oko hrvatskog nogometaša, no čini se da je došlo do preokreta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Matko Jelavić: 'Hrvatska glazba je falsificirana i korumpirana' Slika nije dostupna Istražili smo Tko su huligani koji se izdaju za prosvjednike?

Navodno su svi problemi između Jelavića i njegova kluba Rapida riješeni i dvije su se strane same javile Škotima s upitom jesu li još uvijek zainteresirani za posao.

Iz Rangersa zasad nema službene potvrde, ali izvještaji govore da bi se već u sljedećih nekoliko dana trebao sastati odbor koji će odlučiti može li hrvatski napadač dobiti radnu dozvolu za Veliku Britaniju.

U izvještajima škotskih medija su se prošlih dana spominjali i Jelavićevi preteški financijski zahtjevi kao kamen spoticanja, ali čini se da više ni tu ne postoji problem.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene