Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Mamić objavio otkaz Zajecu, a onda demonstrirao posao fotografa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velimir Zajec dobio je otkaz i više nije trener Dinama!

Velimir Zajec bivši je trener Dinama! Nakon samo tri odigrana kola domaćeg prvenstva i ispadanja u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, Uprava Dinama nakon šest sati vijećanja odlučila je smijeniti Zajeca.

Pročitajte i ovo Policija Razbojništvo na Maksimiru Zaprijetio im pištoljem u autu pa ukrao nakit vrijedan nekoliko stotina tisuća eura Ilustracija Pozivao na fizioterapiju Nogometni trener godinama silovao tinejdžere: Dovodio ih u stan i napastovao na stolu za masažu

'Trebali smo ga smijeniti nakon 0:3 u Kopru, da smo to učinili sada bi igrali u Ligi prvaka', bile su prve riječi Zdravka Mamića, a onda su krenule i otrovne strelice:

'Šerif je u rangu Trepče iz Kosovske Mitrovice', u svom stilu je objasnio razloge ovakve odluke Mamić.

'Dinamo je pet godina zaredom prvak i pet godina se u vili Tini sastaju stožer i momčad uoči utakmice i na kraju ručka ja držim govor. Sada sam to prestao, a Zoran više ne sjedi na klupi kraj trenera, i odmah je sve ispalo loše', pokušao je dočarati svoju i bratovu ulogu u Dinamu.

'Za Zajeca sam jedini ja kriv. Nitko u IO-u nije bio za njega osim mene. Sa Zajecom još nismo razgovarali. Bio je u Györu, nismo ga dobili na telefon. Valjda ćemo se civilizirano rastati.'

'Objavili ste da nisam prijavio porez na jahtu. To je brod moga sina, a ja na njemu samo ljetujem. Nazvali ste me Joca Amsterdamom, proglasili narkomanom, imam 17 tužbi protiv medija i ni jedna još nije došla na red.'

Svoj novi 'show' Mamić je zaključio oponašanjem fotografa koji ga je neki dan slikao dok je skakao u more s jahte. Nakon demonstracija 'voajerskog slikanja' Mamić je okupljenima kazao 'kako se fotograf skrivao među dvoje djece i da je to bio lov na živog čovjeka'.

Sam Velimir Zajec pak jutros nije ni znao što mu se sprema.

'Otkaz? Nemam pojma o tome. U pet sati ujutro sam stigao iz Györa, gdje sam gledao idućeg suparnika, a sad pripremam trening', rekao je zatečeni Zajec.

U klubu tvrde kako nemaju ime novog trenera, da uopće nemaju ni širi krug kandidata za trenersko mjesto. U zadnjih deset godina Dinamo je čak petnaest puta promijenio trenera. Mamić tvrdi kako ozbiljno razmišlja o dovođenju stranca.

'Stranac za trenera, nikad bliže. Ja sam do sada bio najviše protiv, ali sad sam tome postao sklon.'

Kao glavno ime u novinarskim kuloarima spominje se donedavni trener Šibenika Branko Karačić koji je nakon poraza od Anorthosisa napustio šibenski klub.

U osam utakmica koje je Zajec vodio upisao je samo tri pobjede. Zajec je preuzeo momčad 25. svibnja od Krune Jurčića, te osvojio Superkup u srazu s Hajdukom. Prošao je jedno pretkolo kvalfikacija za Ligu prvaka, iako je u uzvratu izgubio od Kopra 0:3, da bi potom ispao od moldavskog Šerifa. U prvenstvu je Dinamo pobijedio Hrvatski dragovoljac, izgubio kod kuće protiv Rijeke te osvojio bod u Varaždinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene