Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatska ide po velikih pet bodova prednosti nad Grčkom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pobijedi li večeras, Hrvatska će već nakon dva kola imati veliku prednost u odnosu na Grčku.

Hrvatska nogometna reprezentacija već večeras može napraviti veliki korak ka prvom mjestu u kvalifikacijskom skupini za odlazak na EP. Pobjeda nad Grčkom značila bi i velikih pet bodova prednosti nad najvećim rivalom, i to samo nakon dva odigrana kola. Veliku uslugu u prvom kolu napravili su nam Gruzijci koju su otkrili sve Grčke slabosti odigravši s njima u Ateni 1:1.

Pročitajte i ovo Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati Slika nije dostupna Grčka, Češka i Rumunjska izborile EP

>> Hrvatski 'Grci' o Grčkoj: Bolji smo, pobjeđujemo!

>> Grci će iskušati provjereni recept za Hrvate

Hrvatska je pak bez puno problema preskočila prvu prepreku, gostovanje u Latviji prošlo je i lakše nego što smo očekivali. Laganih 3:0, s time da vjerujemo da će Latvija Grcima i Izraelcima još zagorčati kvalifikacije. Novi izbornik Grčke Fernando Santos najavio je da će Grci večeras igrati u formaciji 4-2-3-1. Jedini napadač će biti Salpingidis, koji će čekati svoje prilike iz kontre. Iako su kiksali protiv Gruzije kod kuće, Grke ne treba podcjenjivati.

Igrali su na SP nakon što su upravo u dodatnim kvalifikacijama izbacili naše suparnike u skupini Ukrajince. Grci su opasni u gostima, što dokazuje i prijateljska utakmica protiv Srbije u Beogradu, gdje su slavili s 1:0.

S druge strane, u hrvatski sastav vraća se Luka Modrić koji je uspio zaliječiti ozljedu. To će značiti i odlazak Eduarda na klupu.

Tekstualni prijenos utakmice pratite na sportskom portalu GOL.hr od 20.30 sati!

Vjerojatni sastav Hrvatske: Runje - Srna, Ćorluka, Šimunić, Strinić - Vukojević, Rakitić - Petrić, Modrić, Kranjčar - Olić.

Vjerojatni sastav Grčke: Sifakis - Vyntra, Papadopoulos, Papastathopoulos, Tzavellas/Seitaridis - Tziolis, Katsouranis - Torosidis, Samaras, Karagounis - Salpingidis

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene