Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cro Cop: Don Corleonea nisam mogao odbiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Legende slobodne borbe Frank Mir i Mirko Filipović odradili su službenu press konferenciju prije velikog obračuna ove nedjelje ujutro.

Hrvatskoga su 36-godišnjeg borca u teškoj kategoriji odmah pitali za stanje njegova ozlijeđenog oka: 'Oko je u redu, sasvim u redu', odgovorio je Cro Cop dodavši:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mir: Jedna pogreška protiv Cro Copa i gotov sam! Slika nije dostupna Frank Mir: Cro Cop zbog bolnog živca ne koristi desnu ruku!

'Dobio sam udarac prstom u oko. Dogodilo se slučajno tijekom sparinga. Imao sam kacigu, ali je prst prošao kroz nju. Kaciga štiti glavu, ali ne i oči.'

>> Mir: Pobjeda nad Mirkom bila bi u rangu one protiv Lesnara!

>> VIDEO Cro Cop pred spektakl: Ovo može biti moja zadnja borba!

Protiv Amerikanca Mira, koji se može pohvaliti pobjedama protiv Minotaura, Cheicka Konga, Broca Lesnara i Tima Sylvije, trebao se prvotno boriti Minotauro u revanšu. Filipović je upao kao zamjena jer se Brazilac ozlijedio, iako je nakon pobjede protiv Pata Barryja u posljednjoj borbi ponovno najavio povlačenje.

'Zašto sam prihvatio? Zato što mi je Don Corleone dao ponudu koju nisam mogao odbiti', odgovorio je Filipović referiravši se na Kuma, a objasnivši da mu je predsjednik UFC-a Dana White dolazak na borbu očigledno financijski solidno kompenzirao.

'Odmarao sam se nakon borbe protiv Barryja. Nazvao me Lorenzo Fertitta i pitao bih li zamijenio Antonija Rodriga Nogueiru. Prihvatio sam. Prvo, prihvatio sam zbog odgovornosti spram UFC-a i UFC-ovih navijača. Drugo, prihvatio sam jer me UFC dobro plaća. Treće, prihvatio sam jer sam borac. To je moj posao. Volim prihvaćati izazove. Bit će to moja 37. borba u mješovitoj borbi, a imam i 33 borbe u K1. Bit će to borba kao bilo koja druga. Ja sam profesionalac.'

Da je hrvatski gladijator optimalno spreman za borbu novinarima je također kazao Dana White: 'Da nije spreman, vjerujte da ne bi pristao boriti se.'

Da očekuje iznimnu borbu potvrdio je Frank Mir: 'Kad sam čuo da je Filipović ozlijedio oko, zabrinuo sam se za borbu. Pokušao sam se svejedno koncentrirati koliko god sam mogao. Na kraju je sve ispalo savršeno. Drago mi je da ćemo se boriti. Radujem se subotnjoj borbi protiv zastrašujućeg i opasnog Mirka.'

Crop Cop i Frank Mir bore se ove nedjelje ujutro po hrvatskom vremenu. Izravni prijenos UFC 119 spektakla počinje u 4.00, a prenose ga ekskluzivno Nova TV te na internetu sportski portal GOL.hr na kojem možete pratiti sve vezano za borbu Cro Copa te UFC priredbe. Repriza je na Novoj TV u 21 sat.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene