Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blanka preskočila 205cm u svom Splitu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blanka Vlašić trijumfirala je na Kontinentalnom kupu...

Pred prepunim Poljudom Vlašić je s lakoćom potukla konkurenciju koju je predvodila Šveđanka Emma Green. Najbolja hrvatska atletičarka bez ijednog rušenja preskočila je sve visine do 202cm, dok su konkurentice otpadale jedna za drugom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO Blanka: Ovo je jedan od vrhunaca moje karijere Slika nije dostupna Blanka o 'Hanžeku': Iznenadila sam samu sebe

Kao predstavnica Europe na ovom zanimljivom natjecanju kontinenata Blanka je preskočila i 205cm te tako oborila i rekord natjecanja. Pokušala je Vlašić oboriti i svjetski rekord na 210cm, no sva tri puta je rušila.

Drugo mjesto u Splitu osvojila je Blankina kolegica iz selekcije Europe, Šveđanka Emma Green s preskočenih 195 cm, dok je treća bila Levren Spencer sa Svete Lucije s rezultatom od 188 cm.

Nakon što je otrčala počasni krug, Blanka se obratila svojim sugrađanima putem mikrofona:

'Hvala vam puno što ste došli u ovako velikom broju, ne znate koliko mi to puno znači. Nadam se da ćemo se još sretati na Poljudu. Ovo je bio događaj koji ću pamtiti cijeli život,' kazala je Blanka.

Blanka je trijumfom u svom Splitu okrunila fantastičnu sezonu u kojoj se okitila europskom krunom i pobjedom u Dijamantnoj ligi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene