Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Barač: Jednom ti se stvari moraju poklopiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kapetan Barakuda i, uz Hinića, najstariji hrvatski reprezentativac sabranih misli najavljuje najbolju predstavu u finalu protiv Italije…

U posljednjih 13 dana hrvatski vaterpolisti donijeli su puno radosti svima koji vole i prate sport. Iako konačni cilj nije još postignut, 'Barakude' su već napravile uspjeh uzevši barem srebrnu medalju. Međutim, svi znamo kako to nije ono što tražimo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Što mislite tko će pobijediti u finalu Lige prvaka? Slika nije dostupna Božićni selfie Veliko finale nagradnog natječaja: Glasujte i odaberite tko će osvojiti vrijedne nagrade!

Kakva bi to bila kruna karijere sa zlatnom medaljom oko vrata 'Otkad igram za reprezentaciju uvijek sam imao nekakav peh na europskim prvenstvima. Jednom ti se stvari moraju poklopiti. Želimo osvojiti to zlato', rekao je Samir Barač za Sportske novosti.

Još samo 32 minute dijele Hrvatsku od prvog, povijesnog zlata na Europskom prvenstvu. Negdje iza 22h bit će poznat novi prvak Europe. A svi s nestrpljenjem očekuju da se na tom mjestu nađu Rudićeve 'Barakude'.

>> Spektakl uz Savu: 'Barakude' – Italija 0:3!

'Da nam je netko prije EP-a rekao da ćemo u finalu igrati s Italijom, objeručke bi prihvatili. Međutim, oni su dokazali da su prava momčad. Igraju odlično, došli su neopterećeni i puni motivacije, bez velikog pritiska na rezultat', izjavio je kapetan Hrvatske i dodao:

'Ali, i oni sad žele uzeti zlato pa ćemo vidjeti tko će iz tog sudara izaći jači. Motivirani smo, igramo pred našom publikom i stanje unutar reprezentacije je sjajno. No, po meni ova momčad još nije dosegnula vrhunac. Naš vrhunac mora biti u finalu.'

Kakva bi to bila kruna karijere sa zlatnom medaljom oko vrata. Dva finala, ono u Firenci 1999. i u Kranju 2003. ostali smo za korak kratki. Valjda je došao trenutak da bazen napustimo sa smiješkom na licu…

Prijenos finala između Hrvatske i Italije možete pratiti od 21.00 na našem portalu...

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene