SLJEDEĆI TJEDAN

U ZLATNIM DVORIMA Petar ostavlja Neru, a Ana doznaje za okladu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam pregled događaja koji vas očekuju u 'Zlatnim dvorima' tijekom nadolazećeg tjedna.

Nerin spot napokon je snimljen i kreću pripreme za njegovu promociju. Dok je u tijeku dekoriranje restorana za tu priliku, Helena predlaže da Ana s ocem nastupi kao predgrupa Neri, na što svi pristanu. Ana i Antun oduševit će publiku svojim nastupom, no Nera će imati malih problema sa svojim dijelom nastupa. Što će se dogoditi i hoće li se ipak svidjeti publici?

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Sljedeći tjedan past će iprva izjava ljubavi između Ane i Petra, no situacija će se zakomplicirati kada Nera dozna da je Petar napisao Aninu pjesmu i u bijesu Ani otkrije sve o Petrovoj okladi! Ovi događaji dovest će do Petrova prekida veze s Nerom. Kako će Ana reagirati i hoće li moći opet vjerovati Petru? Hoće li Ana također saznati da je Petar autor njezine nove pjesme? Nakon što su se Domagoj i Kata 'poigrali' večerom, Fedor će sljedeći tjedan započeti oporavljajući se od trovanja hranom.

Za to vrijeme, Žana će si pronaći novu zanimaciju i početi se umiljavati ni više ni manje nego – Nikoli. Fedora neće pratiti sreća cijeli tjedan – nakon što preživi trovanje, završit će u rupi na gradilištu, a kada shvati da svi pokušavaju izmusti novac od njega i još i primi lošu vijest o Petrovoj i Nerinoj vezi, bit će izvan sebe i odmah će se krenuti pakirati za povratak u Zagreb. Žana će ga pokušati nagovoriti da ostane, no hoće li je poslušati? Ljubavni jadi i dalje će mučiti mnoge likove – Zvonko i dalje pati za Katom, Kata pati za Nikolom, a Joza i Holcer još uvijek se nadmeću za Heleninu naklonost.

No, zašto će i Holcer sljedeći tjedan završiti u rupi s Fedorom? Tko će kome pjevati serenadu, a tko će bježati od policije? Gledatelji imaju priliku doznati sljedeći tjedan u 'Zlatnim dvorima', od ponedjeljka do petka na programu Nove TV!

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka u 21:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene