Saznajte kakav će biti kraj

ZADNJA EPIZODA TUĐEG ŽIVOTA Evo kako će sve završiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od turske uspješnice 'Tuđi život', koja je osvojila srca gledatelja diljem svijeta, a u Hrvatskoj je ovu hit seriju u prosjeku svaki dan pratilo više od 677 tisuća ljudi, gledatelji Nove TV oprostit će se s epizodom oko koje će se zasigurno opet podići puno prašine.

Kroz dvije sezone serije koja je kontinuirano bila na vrhu ljestvice gledanosti te proglašena najgledanijom serijom godine, gledatelji Nove TV bili su svjedoci jedne nezaboravne priče o teškim odlukama i izborima, kao i o velikoj roditeljskoj ljubavi. Dvije obitelji iz potpuno različitih sredina koje su vodile potpuno različite živote razdvojila je jedna pogreška u rodilištu, no sudbina ih je ponovno spojila i donijela im životne izazove koji su im potpuno promijenili živote.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve napetije 'TUĐI ŽIVOT' SE BLIŽI KRAJU Nova pucnjava! Svi pod kišom metaka!

Nakon što su saznali da su njihove kćeri pogreškom zamijenjene u rodilištu zbog sličnih prezimena, započeo je niz dramatičnih situacija koje su često dovele do suza, zabrinutosti i slomljenih srca. Jedna od glavnih akterica serije Gulseren Gurpinar, koju je utjelovila Nurgül Yeşilçay, napustila je seriju usred druge sezone, no napeta radnja serije nastavila je kontinuirano držati pozornost gledatelja do samog kraja. Je li sudbina naposljetku ipak dobro izmiješala karte za obitelji Gulpinar i Gurpinar, otkrit ćemo u četvrtak u velikom finalu sezone 'Tuđeg života'.

Hazal će do završnice saznati da Ozgur živi s bivšom djevojkom koja je trudna, a mjere koje će poduzeti bit će ekstremne, čak i za njezine standarde. Džansu se svim srcem želi udati za Deniza, no njezina obitelj tomu se protivi, pa će Džansu pobjeći od kuće kako bi se udala. Međutim, u matičnom uredu dočekat će je osoba koju ondje nitko ne očekuje... Dilara ponovno napušta Haruna jer je uvjerena da je još jednom upala u njegovu zamku, a Rahmi se suočava s posljedicama svih nepromišljenih postupaka koje je izveo u posljednje vrijeme. Nakon što se nađe u teškoj situaciji, Rahmi jedini izlaz vidi u oduzimanju vlastita života. Pucanj iz pištolja u njegovoj ruci zateći će Džihana. Hoće li Rahmi izvršiti samoubojstvo? Je li Hazal ubojica? Kakve će posljedice imati Džansuina i Denizova odluka? Je li Ozan uspio pobjeći s Džandan u inozemstvo? Ovo su samo neka od pitanja na koja će gledatelji dobiti odgovore u posljednjoj epizodi napete serije koja se emitira ovoga četvrtka na Novoj TV.

Pročitajte i sadržaj današnje epizode. Slijedi velika pucnjava, kiša metaka.

Serija 'Tuđi život' adaptacija je južnokorejske dramske serije 'Autumn in My Heart' ('Jesen u mojem srcu') iz 2000. godine, koja pripada novome valu korejskih dramskih serija. Priča je adaptirana i prilagođena ne samo turskoj, već i međunarodnoj publici.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene