444475
444475
444475
444475
444475

ZADNJA EPIZODA SERIJE 'TUĐI ŽIVOT' Najgledaniji format dana

  • , 25.07.2016., 17:53
  • Autor:
  • komentara

Finale serije 'Tuđi život' prikovalo je brojne gledatelje uz male ekrane.

 
 
 
 
Ajše i Džihan (Foto: PR)
Ajše i Džihan (Foto: PR)

Zadnja uzbudljiva epizoda sezone popularne serije 'Tuđi život' koju su gledatelji imali priliku pogledati u četvrtak 21.srpnja bila je tako prema rezultatima gledanosti najgledaniji format dana. Uz posljednju epizodu najgledanije serije u 2016. godini, 'Tuđi život' bilo je tada više od 518 tisuća gledatelja. Posljednja epizoda sezone ostvarila je zavidnih 41,7 posto udjela u gledanosti.

Tuđi život (Foto: PR)

Jedinstvene intrige, spletke, obrati, ali i prekrasna topla priča o neizmjernoj roditeljskoj ljubavi bili su glavni sastojci ove jedinstvene hit serije koja je osvojila cijelu Hrvatsku. Od samog početka emitiranja ju je tako u prosjeku pratilo više od 673 tisuće gledatelja, a serija je s obje sezone ostvarila 38,1 posto udjela u gledanosti.

Posljednja epizoda druge sezone donijela je brojne rasplete, ali i ostavila neka pitanja otvorena. Nakon što je Dilara odlučila zauvijek otići od Haruna, gđa Mahide uspjela joj je dokazati kako je zapravo ona krivac za sve spletke te da Harun nije bio dio njezinih podlih planova. S tim saznanjem, Dilara s Harunom započinje novi život. Novi život, odlučila je započeti i Džansu s Denizom. Iako ni Džihan ni Ozkan nisu znali za njihov plan, Džansu je odlučila u tajnosti reći svoje sudbonosno da Denizu.

Tuđi život (Foto: PR)

Dok je pred njih dvoje put u bračnu luku, nad Džihanom su se nadvili crni oblaci. Nakon što je saznao da je njegov otac zataškao ubojstvo njegove sestre, Rahmi je odlučio oduzeti si život, no u trenutku u kojem su se on i Džihan otimali za pištolj, ušla je Ajše koja je postala žrtva ovog obračuna. S druge pak strane, nakon saznanja da njezin ljubljeni Ozgur čeka dijete s drugom, Hazal u naletu bijesa poseže za nožem koji završava u Ozgurovom trbuhu. Je li Hazal ubojica? Kakve će sve posljedice imati Džansuina i Denizova odluka? Kako će se Džihan nositi sa svime što se dogodilo, odgovori su na koje će gledatelji morati pričekati do nove sezone koja se tek snima u Turskoj.

Tuđi život (Foto: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se