UVRNUTE ŽELJE

Vozač koji ga vozi mora imati pamučno odijelo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svaka zvijezda posebna je po tome što zahtijeva od organizatora za vrijeme turneje. Saznajte sa čime se sve mora baviti osoblje

Jennifer Lopez očekuje bijele cvjetove (po mogućnosti ruže ili ljiljane), bijelu garderobu, bijele navlake za stolice, bijele svijeće i bijelu ribu.

Pjevačica Katy Perry želi pri ruci imati osobu koja će samo prati i rezati svježe voće i povrće te režisersku stolicu s njenim imenom

Pogledaj i ovo showbuzz Poznate dame o ljubavi Kako im je slava promijenila ljubavne živote: "Rekao mi je da nikad neću uspjeti!"

Madonna na svaku turneju stiže s 200 osoba u pratnji koja uključuje 30 tjelohranitelja, osobne kuhare, yoga instruktora i akupunkturista. Također zahtijeva 20 međunarodnih telefonskih linija, a stabljike ljiljana kao i bijele i svjetlo-ružičastih ruža moraju biti dužine 6,2 cm

Mariah Carey za dobrodošlicu očekuje 20 bijelih mačića i 100 golubova, bocu cabernet sauvignon (vrijednu 200$), 20 bijelih ruža i aromaterapijske svijeće s aromom vanilije. Namještaj i dekor u sobi ne smiju biti uznemiravajućeg uzorka. 

  Rihanna voli Haribo gumene bombone i Oreo kekse, a u njenom mini baru mora bit i Mini Babybel sir te puno limenki Red Bulla.

Lady Gaga inzistira na lutki s ružičastim stidnim dlakama, bijeli kožni kauč, svježe ruže i crne satenske zavjese. Na raspolaganju joj mora biti maslac od kikirikija sa sjemenkama lana kao i stari rock plakati s likovima Davida Bowieja, grupe Queen, Eltona Johna i Billie Holiday.

Lady Gaga ljepša je bez šminke - To je i pokazala na svojem Instagramu

Jay Z mora se voziti u novijie modelu crnog Maybacha, a u sobi ga moraju čekati dvije boce šampanjca (od 300 $ po boci) te dvije boce  Sassicaia vina iz 2004 (po 200$).

Christina Aguilera zahtijeva da se za pripremu njene hrane ne smije se koristiti plastika ili stiropor zbog zaštite okoliša. Također želi malu bocu vitamina "obitelj Kremenko" s dodatkom vitamina C.

Kanye West želi da ga čekaju Versace ručnici, a svaki vozač koji ga vozi, mora nositi odjeću od 100% pamuka, bez umjetnih vlakana.

Adele želi cigarete Marlboro Lights i europska svijetlo pivo, a sendviči moraju biti bez rajčice. Također inzistira da svaki obožavatelj koji osvoji besplatne ulaznice mora dati nešto u dobrotvorne svrhe, bez iznimke.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene