Imala samo 22. godine

Hoće li obdukcija riješiti misterij kojim je obavijena smrt Bobbi Kristine?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je mjesecima bila u komi, kći Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown umrla je sa samo 22 godine.

Bobbi Kristina Brown, kći jedinica pokojne pjevačice Whitney Houston, umrla je u nedjelju u 22. godini, šest mjeseci nakon nesreće u svom domu u Atlanti u kojoj je zadobila trajno oštećenje mozga, nakon kojega je bila u komi, rekli su članovi njezine obitelji a prenosi Entertainment Tonight.

Pogledaj i ovo Mira Furlan - 2 Tužna vijest Zbogom, divo: U 66. godini preminula legendarna hrvatska glumica Mira Furlan

Iako je prošlo šest mjeseci od kako je njeno tijelo prevezeno u bolnicu nakon što je pronađena bez svijesti u kadi, obdukcijom će pokušati objasniti što se u stvari dogodilo. Radi li se o nesretnom slučaju ili pak o zločinu znati će se nakon rekonstrukcije svega što se događalo tijekom šest mjeseci. 

Liječnici vjeruju kako je Bobbi bila pod vodom oko osam minuta i upravo zbog toga više nije mogla doći k svijesti. Objavljeno je kako se obdukcija mora napraviti zato što postoji mogućnost kako se nije radilo o prirodnoj smrti.

Detalji kobne večeri: Razotkrivene SMS poruke Bobbi Kristine

Bobbi Kristina, čiji je otac pjevač Bobby Brown, pronađena je u nesvijesti u kadi u svom domu 31. siječnja. Nesreća je najvjerojatnije povezana s prekomjernim uzimanjem narkotika, rekao je neimenovani izvor a prenosi Entertainment Tonight, emisija američke televizije specijalizirana za vijesti iz show businessa. Obitelj ju je 24. lipnja premjestila u hospicij.

"Napokon se smirila u Božjim rukama", izjavila je obitelj. "Još jednom želimo zahvaliti svima na nesebičnoj ljubavi i potpori tijekom ovih mjeseci".

Umrla je tri godine nakon svoje majke Whitney Houston, dobitnice nagrade Grammy, koja se borila s ovisnošću o drogama i isto je pala u kadi u hotelu na Beverly Hillsu. Houston je preminula u 48. godini, a liječnici kažu da je smrt bila posljedica zlouporabe kokaina i bolesti srca.

Bobbi Kristina Brown je naslijedila majčin imetak

Počela je nastupati zajedno s majkom već kao šestogodišnjakinja, pjevajući u duetu "My Love is Your Love", a godine 2003. snimile su još jedan duet, "Little Drummer Boy" za božićni album.

Houston i Bobby Brown su se borili s ovisnošću o drogama i razveli su se kada im je kći imala 14 godina.

Bobbi Kristina Brown je nakon majčine smrti dvaput primljena u bolnicu zbog psihičkih smetnja. Na službenoj Facebook stranici Whitney Houston objavljena je i dirljiva fotografija slavne pjevačice sa svojom jedinom kćeri.(HINA)

 

It is hard to say goodbye. On Sunday, July 26, Bobbi Kristina Brown made her transition peacefully. The family thanks...

Posted by Whitney Houston on Sunday, July 26, 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene