Žanamari vs Vlatka

OPAKA KONKURENCIJA Je li kopija bolja od originala?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić u ovoj sezoni utjelovila je Vlatku Pokos. Koja je bolja? Original ili kopija?

Žanamari Perčić još jednaput je privukla pozornost svojom fantastičnom  transformacijom. Nakon što je u devetoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovila Krunoslava Kiću Slabinca, Žanamari je ovog puta dobila priliku zablistati u liku Vlatke Pokos.Žanamari je pokazala nevjerojatnu sličnost u transformaciji s Vlatkom Pokos čije je pokrete i glas odlično imitirala tijekom izvedbe pjesme 'Metak'. Ivan Zak je posebno komentirao: ''Meni je bilo super što si izimitirala dah na kraju i još kad sam vidio tebe i tvoje plesačice morao sam skinuti jaknu, vruće mi je postalo totalno.“, rekao je Zak.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Vruća izvedba koju smo imali prilike čuti i vidjeti zaista se nije puno razlikovala u odnosu na original. No, da čujemo vaš glas. Koja je bolja? Original ili kopija? Glasujte u našoj anketi koja vam je izvedba bolja. 

Pjesma Metak, bolja je u izvedbi...

  • Žanamari Perčić
  • Vlatke Pokos

Ukupno glasova:

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene