Tvoje lice zvuči poznato

Potpuno pokorio scenu! Mario Roth pobjednik prve epizode TLZP-a!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na drugom mjestu našao se Dalibor Petko koji je s transformacijom u Indiru iz Colonie izazvao potpuno oduševljenje.

Da je Mario Roth bio „simply the best“ baš kako je i otpjevao transformiravši se u Tinu Turner i s njezinim hitom 'Simply The Best' digao žiri i publiku na noge, govori i najveći broj bodova s kojima je odnio prvu pobjedu u četvrtoj sezoni showa. Nova TV će donirati 10 tisuća kuna u ime pobjednika, a Mario je odabrao udrugu Portal dobrote.

Pogledaj i ovo showbuzz nastup za pamćenje Mia treći put na tronu! "Ovo što si izvela gotovo je nemoguće"

Na bodovnoj tablici, odmah iza Maria, našao se Dalibor Petko koji je s transformacijom u Indiru iz Colonie s pjesmom 'Za tvoje snene oči' izazvao opće oduševljenje. Nakon nastupa Indira je je ostala ugodno iznenađena, a Petku je čak ponudila i posao.

Propuštenu emisiju možete pogledati na novatv.hr.

Evo kako je tekla večer:

Nives Celzijus led je probila s pjesmom 'Who Let the Dogs Out' , te kako je Tomo rekao, ovo je bio dobar dokaz što sve sektor šminke i maske može napraviti. „Ovo je bila nova Nives, drugačija Nives koja je pokazala jednu novu energiju i snagu.“ izjavio je Tomo in der Mühlen.

OVDJE pročitajte što Nives kaže o svojoj transformaciji u muškarca.

I Goran je bio fasciniran kameleonskim i energičnim pristupom te pohvalio Nives da je dobro skinula izgovor. Kedžo je isto bio oduševljen jer je Nives uspješno unijela mušku energiju, a i sama se Nives, priznaje, pogledavši u ogledalo, napalila na samu sebe.

Ivana Mišerić postala je kraljica popa Madonna, a nastupila je s hitom 'Like a Virgin'. "Meni je bilo sve jako dobro, jedino ti se na momente u očima vidio strah, ali te razumijem, jer znam sve kakav je osjećaj tu biti. Sve ostalo je bilo genijalno!", komentirao je Kedžo, dok je Sandra kazala da Ivana ima ljepši glas od Madonne, a Goran joj je poručio: „Čestitam ti, bilo je jako djevičanski i jako buntovnički!“


Težak zadatak imao je i Bojan Jambrošić koji je za svoju prvu ulogu dobio transformaciju u neponovljivog Tošu Proeskog. S pjesmom 'Pratim te' dirnuo je žiri, a posebno dirnuta bila je Sandra koja je komentirala: "Hvala ti za svaku frazu! Toliko si lijepo pjevao! Pokušavala sam ti naći jedan falš ton, ne postoji! Donio si energiju! To je jedna balada u kojoj nemaš puno pokazati ekspresije, ali si donio njegovu karizmatičnost. Toše je imao prekrasan glas, ti divno pjevaš i pratit ćemo te dalje!" Da je prenio Tošinu energiju potvrdili su i Tomo i Goran, a Kedžo mu je čestitao riječima: "Ja vjerujem da si bio poprilično nervozan jer ipak je to Toše Proeski. Ja nisam sumnjao da ćeš ti to dobro izvesti. Ja ti skidam kapu, stvarno je bilo jako, jako dobro."

Glumica Mia Anočić Valentić bila je Chubby Cheker, a nastupom s pjesmom "Let's Twist Again" donijela je izuzetnu energiju na scenu. "Mia bila si ono čemu ova emisija i služi! Bila si zabavna, zabavila si me, bilo mi je mio i drago!", poručio joj je Goran, a s njim se složio i Tomo. "Bilo je lepršavo, bilo je samouvjereno, čak i u onom dijelu gdje je bilo jako falšano! Nisi se dala, do kraja si bila s osmjehom na licu! Beskrajno si nas zabavila!", kazala je Sandra, a Kedžo je zaključio: "Toliko si nas zabavila, toliko si energije donijela na scenu, ja ti čestitam!"

Mijina glumačka kolegica, Ana Gruica, utjelovila je Jennifer Lopez s pjesmom 'Ain't It Funny', a žiri je najviše očarala plesom. "Ples je bio fascinantan, a pjevački, uslijed silne ove koreografije i ove transformacije, zahtjevan nastup. Kroz 13 epizoda ćeš naučiti kontrolu glasa!", poručila joj je Sandra, a Goran je dodao da mu je izuzetno drago što je Ana temperamentnija od Jennifer Lopez.

Mario Roth postao je Tina Turner i potpuno rasturio pjevajući singl "Simply the Best"! Priznao je da mu je ovo veliki izazov, no očito ga je itekako dobro odradio. Žiri je ostao bez teksta. "Prvo, malo sam bez teksta, ali meni je to toliko dobro! Rasturio si! Od samog početka do kraja. Zapravo nisam iznenađen, znam kako pjevaš, ali pjevanje je tu bilo bitno, sve ostalo što si napravio, svaka ti čast!", rekao je Kedžo Rothu. Goran je zaključio da je donio jednu muževnu energiju kroz žensku energiju te je zaključio: "Ti si u principu radio jednu kvadraturu kruga i odlično si uspio u tome i još si pritom bio duhovit, šalio si se na svoj račun u nekim momentima i mislim da je to pravi put!"

 Portorikanskog zavodnika Rickyja Martina utjelovio je Daniel Bilić, a s pjesmom 'She Bangs' najviše je očarao Sandru koja mu je priznala da joj se puno više sviđa nego sam Ricky Martin, ali mu i savjetovala da mora još poraditi na markantnosti glasa. "Martina, molim te uzmi ovo čovjeka u ruke i dobro ga izmijesi jer ja želim da on bude dobar, ja vjerujem u njega!", zavapila je. Goran je zaključio da je Daniel toliko mana iz same izvedbe pjesme okrenuo u svoju korist da je to za Guinnessovu knjigu rekorda, a Tomo mu je poručio: "Najvažnije od svega, a to si shvatio vrlo rano, ovo mora biti zbilja zabavno i ti si jako zabavio i to smo vidjeli i mi i publika."

 Dalibor Petko je transformacijom u Indiru iz Colonie s pjesmom "Za tvoje snene oči" izazvao opće oduševljenje. "Boja glasa, čudo! Ritam, tempo, sve! Zabavio si nas sve!", poručila mu je Sandra, dok se Goran malo našalio i kazao kako mu je glas bio presličan Indirinom te ga zamolio da ubuduće ne pretjeruje. "Mislim da smo dobili još jednu beast of entertainment!" zaključio je.

Iduća epizoda donosi nove, uzbudljive transformacije. Tako ćemo pobjednika prve sezone iduće nedjelje vidjeti u ulozi Don Omara, Ana Gruica postat će Ray Charles, Mia Anočić Valentić bit će Dražen Zečić, a svakako će zanimljivo biti vidjeti Bojana Jambrošića kao Jelenu Rozgu. Dalibor Petko utjelovit će grupu Bijelo dugme, Ivana Mišerić Maroon 5, Daniel Bilić pojavit će se na pozornici kao elektro-pop sastav Denis&Denis, a Nives Celzijus kao Prodigy.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene