Nova uspješnica

OVO NEĆETE PROPUSTITI Serija koja će vas prikovati uz ekran

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezde serija ‘Crna ruža’ i ‘Dila’ u strastvenom ljubavnom vrtlogu u novoj turskoj uspješnici

Nova TV donosi novu tursku uspješnicu koja prati život Kahramana, sina ugledne obitelji iz Tasarusa, i Elif, priproste djevojke koja radi u polju. Njih dvoje pripadaju posve različitim svjetovima i zato se na prvi pogled čini kao da nikad ne bi trebali biti zajedno, ali u priču se uplela sudbina. Radnja serije prati ljubavnu priču, ali bavi se i temama kao što su majčinstvo, obitelj i djetinjstvo.

Pogledaj i ovo showbuzz Sudbina Kahraman poludi! Elif završi u zatvoru

Odlična glumačka ekipa predvođena je popularnim Özcanom Denizom kojega hrvatska publika pamti iz hit serije 'Crna ruža' i glumicom Hatice Şendil koju smo pratili u seriji 'Dila'.
Ovo je priča o borbi jedne surogat-majke da zadrži dijete kad igrom sudbine otkrije da je ono njezino biološko dijete. Priča se zakomplicira kad se zaljubi u oca svoga djeteta.

Glavni lik Kahraman strašno voli svoju ženu Defne. Nakon nesporazuma sa svojim mužem, Defne ode u ludu vožnju i završi u teškoj prometnoj nesreći. Zbog nesreće pobaci i zadobije teške unutrašnje ozljede zbog kojih nikad više neće moći zanijeti. Kahraman za to krivi sebe.
Kahramanova bogata obitelj već dugo očekuje dijete od njih. Kahramana osobito pritišće njegova majka Kijmet jer želi unuka. Budućnost te moćne obitelji ovisi o njihovu sinu Kahramanu i njegovoj ženi Defne. Čine sve da bi zatrudnjela, no tijekom tog vremena stresa i očekivanja, Defne pada u duboku depresiju.

Defnin je otac bolestan i jednoga dana dobije novu ideju od njegove medicinske sestre i svoje dobre prijateljice. Medicinska sestra savjetuje Defne da upotrijebi surogat-majku. Defne pita za mišljenje Kahramanovu majku Kijmet. Kahramanova majka Kijmet osobito želi sina, što je nužno da bi se nastavilo obiteljsko ime. Defne i Kijmet uvjere Kahramana da im surogat-majka rodi dijete pa nabasaju na Elif kojoj očajnički treba novac.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene