443892
443892
443892
443892
443892

JOŠ DVIJE EPIZODE TUĐEG ŽIVOTA Bijeg u inozemstvo

  • , 20.07.2016., 09:47
  • Autor:
  • komentara

Još samo dvije epizode i Tuđi život završava.

 
 
 
 
Tuđi život (FOTO: Dnevnik.hr)
Tuđi život (FOTO: Dnevnik.hr)

Mahide se ispriča Dilari i pokuša je uvjeriti da ne kažnjava Haruna zbog njezinih nedjela. Dilara joj ne povjeruje, no uskoro će dobiti dokaz koji će je nagnati da se vrati Harunu. Džandan odluči ostaviti sve iza sebe i predloži Ozanu da pobjegnu u inozemstvo.

Pročitajte što će se dogoditi u posljednoj epizodi vaše omiljene serije.

Tuđi život (FOTO: Dnevnik.hr)

No njezini planovi ne idu baš kako je zamislila. Usprkos zabrani da se viđaju, Džansu i Deniz sastanu se u Denizovu baru, no za to sazna Džihan, koji se pojavi ondje i napadne Deniza, te odvede Džansu kući.

Tuđi život (FOTO: Dnevnik.hr)

OVDJE možete pogledati 'Tuđi život'.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Tuđi život (FOTO: Dnevnik.hr)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se