443314
443314
443314
443314
443314

TUĐI ŽIVOT Džandan šokirana Ozanovim priznanjem

  • , 14.07.2016., 11:25
  • Autor:
  • komentara

Ozan odlazi kod Ajše u kliniku ispitati što se sve zbilo.

 
 
 
 
Tuđi život (FOTO: PR)
Tuđi život (FOTO: PR)

Ozan se pojavljuje Džandan na vratima koja je sva uznemirena što ga nije vidjela nekoliko dana i prestravi se nakon što joj Ozan kaže da su ga djed i majka zatvorili u ludnicu. Džihan govori Ajše da ga je Harun zvao i kazao da želi s njim zakopati ratne sjekire, u što on sumnja.

OVDJE možete pogledati 'Tuđi život'.

Govori li Harun istinu ili priprema novi kobni plan protiv Džihana? Ozan odlazi kod Ajše u kliniku ispitati što se sve zbilo. Ajše mu otkriva da je u njegovom kartonu bio potpis njegove majke i djeda, a da Džihan nije znao te je dojurio u bolnicu i napravio skandal.

Tuđi život (FOTO: PR)

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se