441741
441741
441741
441741
441741

TUĐI ŽIVOT Harun slijedi Džihana i Ajše!

  • , 29.06.2016., 11:10
  • Autor:
  • komentara

Hatidže i Mahide poznaju se već otprije, a to Ajše nipošto ne bi smjela saznati.

 
 
 
 
Tuđi život (Foto: PR)
Tuđi život (Foto: PR)

Ajše svoju pacijenticu Hatidže koja traži posao odvodi doma kako bi je upoznala s gospođom Mahide. Međutim, Hatidže i Mahide poznaju se već otprije, a to Ajše nipošto ne bi smjela saznati.

OVDJE možete pogledati 'Tuđi život'.

Ajše nailazi na Haruna u restoranu u koji se uputila s Džihanom. Užurbano izlazi s Džihanom iz restorana. Harun, koji ju je u posljednji trenutak zapazio, izlazi za njima. Ovaj događaj stvara napetost u Ajšinu i Džihanovu odnosu.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Tuđi život (Foto: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se