443410
443410
443410
443410
443410

TUĐI ŽIVOT Tko bi po vama bolje prošao u pravom životu, Hazal ili Džansu?

  • , 15.07.2016., 10:56
  • Autor:
  • komentara

Serija 'Tuđi život' osvojila je gledatelje diljem Hrvatske. Sestre Hazal i Džansu neprestano se bore za ljubav i naklonost bližnjih. Koja vam je draža?

 
 
 
 
Tuđi život (Foto: Nova TV)
Tuđi život (Foto: Nova TV)

Ove dvije sestre osvojile su gledatelje Tuđeg života, iako su potpuno različite. Nakon što su kao bebe zamijenjene u rodilištu, njihova sudbina je zauvijek promijenjena.

Glumica Leyla Tanlar je dobra, pravdena i odiše nježnošću. Njezin lik je je toliko realističan da je zaustavljaju na ulici i tješe.

Tuđi život (Foto: PR)

Lijepoj Hazal, pravim imenom Alina Boz, koja je u seriji proračunata, razmažena i bahata također prilaze na ulici, ali ne s tolikim oduševljenjem.

Tuđi život (Foto: PR)

Kojoj sestri bi vi prišli na ulici? Je li vam draža pravdena Džansu ili prpračunata Hazal? Tko bi bolje prošao u životu? Koju osobinu više cijenite? Koja sestra je vaš odabir?

Tko bi po vama bolje prošao u pravom životu?

glasova
glasova

Ukupno glasova: 630

Pogledaj sve ankete


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se