442683
442683
442683
442683
442683

TUĐI ŽIVOT Za koju damu vaše srce kuca - Ajše ili Dilaru?

  • , 08.07.2016., 10:25
  • Autor:
  • komentara

Serija 'Tuđi život' osvojila je gledatelje diljem Hrvatske. Džihan Gurpinar ima dvije važne žene u životu - Dilaru i Ajše. Koja vam je draža?

 
 
 
 
Tuđi život (Foto: Nova TV)
Tuđi život (Foto: Nova TV)

Ajše ili Dilara? Šukran Ovali ili Ebru Ozkan? Ove dvije dame zavele su gledatelje Tuđeg života, kao i osvojile srce glavnog lika u seriji - Džihana Gurpinara.

Ebru Ozkan, Dilara (Foto: Instagram)

Nakon što je tragično izgubio svoju veliku ljubav, prelijepu Gulseren, Džihan je utjehu i ljubav pronašao u zagrljaju mlade Ajše. S druge strane, dug dio života proveo je u braku s Dilarom, koja je majka njihove djece - prelijepa, čvrsta, lojalna.

Šukran Ovali (FOTO: PR)

Iako za Džihana nema dileme, mi vas pitamo koja dama vam je draža? Koja vam je više prirasla srcu? Je li to mladenački neiskvarena Ajše ili snažna i karizmatična Dilara? S kim bi Džihan trebao završiti? Koja dama je vaš odabir?

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se