Najbolji voditeljski tandem

RENE BITORAJAC I IGOR MEŠIN vodit će nas kroz točke ‘’SUPERTALENTA’’

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prema mnogima najbolji voditeljski tandem Rene Bitorajac i Igor Mešin voditelji su nove sezone Supertalenta.

Rene i Igor već od ovog vikenda zajedno s produkcijskim timom jedinstvenog globalnog hit i jednog od najuspješnijih TV formata Supertalenta odlaze na audicije u četiri hrvatska grada. Na njima će se doći predstaviti tristotinjak talenata iz cijele zemlje, a na bini kazališta Splita, Rijeke, Zagreba i Osijeka podrška će im osim navijača iz publike biti i voditelji Rene i Igor.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić Jeste li gledali? Enis Bešlagić otkrio tajnu koju su on i Mešin čuvali sa seta omiljene Naše male klinike: "Samo da znate..."

Iza njih su već tri uspješne sezone, a u ovoj koja se ovog proljeća vraća na male ekrane oni će dobiti priliku i sami utjecati na sudbinu nekih natjecatelja. Naime, četvrta sezona Supertalenta donosi i novo pravilo - zlatnu ulaznica ili izravni ulazak u polufinale! Osim što će svaki član žirija za vrijeme snimanja audicijskih emisija imati pravo stisnuti zlatni gumb i određenom nastupu omogućiti izravan ulazak u polufinale emisije Supertalent, isto pravo imaju i voditelji emisije, koji natjecatelju, odnosno točki mogu dati direktan prolaz u polufinale.

Ni ocjena 4 DA ne znači automatski plasman u polufinale, kao što ni 1 NE i 3 DA ne znači automatski da se točka neće plasirati u polufinale. O tome će se odlučivati u dijelu emisije kada se donosi Finalna odluka. Jedino točke koje su dobile Zlatnu ulaznicu, idu direktno u polufinale, a o tome će moći odlučiti samo četveročlani žiri i voditelji. Hoće li Rene i Igor iskoristiti svoju priliku i poslati nekoga direktno u polufinale već na prvoj audiciji koja se održava ovog vikenda u Splitu, tek ćemo saznati. Jedno je sigurno – Supertalent se vratio, još bolji, zabavniji i predstavlja neke od najneobičnijih i jedinstvenih talenata Hrvatske.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene