Zaplakao zbog duhana

Raskol među farmerima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovotjedni dvanaesti Sajam po redu bio je najbolji do sada. No, po dolasku na farmu sa Sajma, izbila je svađa zbog duhana.

Kako je Ivica objasnio, imali su još samo 11 dukata koje su mogli potrošiti na dvije vrećice duhana ili na jednu vrećicu duhana i dvije vrećice kave. Uvrijeđena se našla Blaženka koja je prilogovorila Ivici to što su prošli put mogli uzeti dvije vrećice, a sada samo zbog Ivičinog principa su donijeli jednu vrećicu. „Nećemo drugi put napisati na spisak to što vi volite!“ rekla je Blaženka Ivici.

Pogledaj i ovo showbuzz Počinje 'FARMA' Reality show na Novoj TV: Tko će popuniti 14 kreveta?

Optužbe i odbacivanja - nakon izlaska progovorila o životu na Farmi

„Ja šutim dvanaest tjedana i sada nisam dao!“ kazao je Ivica i nadodao: „Smatram da smo kupili dva duhana i bez kave, opet bi isto bilo, jer to su ljudi bez duše i bez srca!“ „Ne pijem kavu, ne pušim i nikad nisam prigovorio nikome!“ rekao je Ivica, a suze su mu navrle na oči.
„Zajednica se lijepo skupila da uživamo u plodovima našeg rada i da jedna ovisnost o duhanu ovo sve može razbiti, to ja nisam slutila da je nešto tako moguće! Boli me to što bi Blaženka umjesto dukata prije vidjela duhan.“ komentirala je Miriam novonastalu situaciju, a Aldo je dodao: „Ja sam rekao jednu stvar: ljutnja radi protiv nas! Nadam se da će se sutra stvari vratiti na staro.“

Duh Maje Antoanete ukazati će se na Farmi na Noć vještica

Iako su Ivica i Blaženka bili u jako dobrim odnosima, svađa zbog duhana razbila je prijateljstvo između ova dva farmera: „Mislim da je Blaženka u tim ljudima koja više nema razliku među ljudima već traži svoj interes. Smatram da nije ta osoba koja je vrijedna da se ja sekiram.“ izjavio je Ivica. „Zaboli me đon i za duhan i za Sajam i za dukate, jer nije duhan problem, problem su riječi koje su izgovorene“ objasnila je Blaženka.

Djed Božičnjak ovu je zimu odlučio provesti u Hrvatskoj

Nakon što su se tenzije malo smirile, Miriam je okupila farmere i zatražila od njih da igraju bocu istine i tako riješe probleme. Iako su farmeri prihvatili njezinu ideju, ipak ideja nije zaživjela. Ivica je zavrtio bocu i pitao Blaženku što ju muči, a ona mu je odgovorila da su je pogodile njegove riječi i napustila je stol. „Lažu prvo sebe, pa onda sve i ostale oko sebe!“ zaključio je Ivica i kazao kako je ova svađa ipak dobro došla jer su farmeri izbacili iz sebe ono što ih tišti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene