449061
449061
449061
449061
449061

POČINJU ZLATNI DVORI Ljubavne iskre i zapleti već u prvoj epizodi

  • , 05.09.2016., 12:43
  • Autor:
  • komentara

Prve ljubavne iskre i uzbudljivu radnu ne propustite u prvoj epizodi serije u utorak, 6.rujna od 21.15 na Novoj TV!

 
 
 
 
Zlatni dvori (Foto: PR)
Zlatni dvori (Foto: PR)

U prvoj epizodi nove uzbudljive dramske dnevne serije Nove TV koja s emitiranjem počinje ovog utorka upoznajemo glavne protagoniste. Petar, kojeg u 'Zlatnim dvorima' utjelovljuje glumac Matko Knešaurek, glazbeni je producent, a upoznajemo ga kao pravog zavodnika koji se u rano jutro rastaje od svoje ljubavnice netom prije dolaska njenog supruga.

Zlatni dvori (Foto: PR)

lavne glumice otkrile su nam što se sve zanimljivo događa na setu.

U filmskog bijegu, u kojem mu pomaže najbolji prijatelj Ivan (Jan Kerekeš), oni zalutaju pa je Petar prisiljen lagati Vinku (Milan Štrlić), svom ocu, koji ga je, zapravo, uputio k poslovnom partneru Nikoli (Robert Kurbaša), s kojim radi na trenutno najvažnijem projektu. Na putu prema Nikolinom imanju, iznenadi ih dolazak djevojke Ane (Katarina Baban) na konju, uslijed čega njihov auto završi u jarku, a Petar ugleda djevojku kakvu do sada nikada nije sreo. Već pri prvom susretu Ane i Petra pojavljuju se ljubavne iskre i, iako je Anina prva reakcija na razmaženog tatinog sina u skupom kabrioletu daleko od idealne, ona im ipak pomogne da se njihov auto odšlepa u selo. Petar, silno opčaran Anom, koristi svaku priliku da ju šarmira. Krišom, dok ju promatra, Ana zapjeva i privuče ga svojim prekrasnim glasom.

Zlatni dvori (Foto: PR)

Želeći joj biti što bliže, Petar ju budno prati. Ona ga se, na svoju sreću, ne uspijeva riješiti pa joj bude u blizini u trenu kada se dogodi nesreća i ostane bez svijesti u zapaljenoj štali. Kako će hrabri Petar spasiti onesviještenu Anu te kakvu će dramu napraviti Petrova zaručnica Nera (Petra Kraljev) kada vidi taj herojski čin spašavanja, saznat ćemo u prvim uzbudljivim nastavcima 'Zlatnih dvora'. U općoj konfuziji izbija i svađa Petra s roditeljima i njegova oklada s majkom Irenom (Ecija Ojdanić): ili će od neke djevojke u par mjeseci napraviti glazbenu zvijezdu, ili odustaje od glazbe i ozbiljno se hvata nasljeđivanja očeve firme.

Prve ljubavne iskre i uzbudljivu radnu ne propustite u prvoj epizodi serije u utorak, 6.rujna od 21.15 na Novoj TV!

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se