448377
448377
448377
448377
448377

PONOVNO ROĐEN Farise u kritičnom stanju i bez svijesti

  • , 30.08.2016., 11:59
  • Autor:
  • komentara

Stanje je kritično. Farise u deliriju stalno ponavlja Efruzino ime.

 
 
 
 
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Jakup je svjestan da ga Efe neće ostaviti na miru te svojim ljudima naredi da se pobrinu da Mazhar ne izađe živ iz bolnice. Seda smatra da joj je Nisan jedina zapreka na putu do Efea te je se odluči riješiti.

OVDJE možete pogledati 'Ponovno rođen'.

Međutim, u trenutku kad Nisan shvati što se događa, već je prekasno. Farise je u kritičnom stanju i bez svijesti. U deliriju stalno ponavlja Efruzino ime. Njezina se liječnica dobro brine o njoj. Tražeći nešto što bi joj pomoglo da je identificira, nalazi Efruzinu sliku iz djetinjstva. 

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se