448232
448232
448232
448232
448232

PONOVNO ROĐEN Srčani udar koji će sve potresti

  • , 29.08.2016., 09:50
  • Autor:
  • komentara

Današnja epizoda donosi brojne uzbudljive scene.

 
 
 
 
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Nisan je tužna nakon što je vidjela Meteovo pismo, ali uskoro se smiri. Kaže Efeu da se njih dvoje zapravo nikad nisu voljeli. Nisan kaže Efeu da iako je prodavao oružje, Mazhar možda nije dao ubiti Haruna i da moraju naći dokaze. Ismail doznaje da je Mete bogat i pokuša izvući novac od njega. Fatma kaže Ismailu da ostavi Metea na miru. Sljedeće jutro u novinama izlazi članak o Meteu i Sedinoj trudnoći. Ispred tvrtke se nalazi hrpa novinara. Seda dolazi u tvrtku po svoje stvari, ali ne želi dati izjavu. Zatim dolaze Nisan i Efe/Mete.

Pročitajte veliki intervju s glavnim glumcem koji je osvojio Hrvatice.

OVDJE možete pogledati 'Ponovno rođen'.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Seda se iznenadi vidjevši Nisan i Efea/Metea zajedno. Prilazi im i kaže da im više neće smetati, a zatim odlazi. Kadim se sastaje s Efeom i kaže mu da Mazhar stoji iza svega. Efe je bijesan. Lejla je nesretna i ne može oprostiti Mazharu. Upravo kad su bili pred pomirenjem, dolazi Efe/Mete i kaže da je Mazhar naručio ubojstvo njegova oca i brata. Mazhar doživi srčani udar. Lejla vjeruje da je Mazhar nevin. Odmah odvoze Mazhara u bolnicu. Rešat nalazi Nisan i kaže joj neka pozove Metea i Kadima u staru tvornicu te je upozorava da su svi u opasnosti. Kadim potkupi bolničara u bolnici u kojoj je Farise da dobije informacije o njoj.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se