447986
447986
447986
447986
447986

PONOVNO ROĐEN Seda popije tablete kako bi se ubila

  • , 26.08.2016., 10:36
  • Autor:
  • komentara

Seda je očajna zbog toga što ju je Mete ostavio i popije tablete kako bi se ubila.

 
 
 
 
Ponovno rođen (Foto: PR)
Ponovno rođen (Foto: PR)

Efe/Mete sastaje se sa Sedom i kaže joj da je razgovarao s Jakupom te da se više ne mora brinuti. Kaže da će se brinuti o djetetu, ali da će ostati s Nisan. Seda očajava. Seda je očajna zbog toga što ju je Mete ostavio i popije tablete kako bi se ubila.

OVDJE možete pogledati 'Ponovno rođen'.

Njezina majka Juksel pronalazi je bez svijesti na podu i odmah je odvodi u bolnicu. Fatma susretne Efea, ali on joj kaže da je zapravo Efeov brat Mete i da je napokon pronašao brata nakon 20 godina te ga sljedeći dan odmah izgubio. Fatma je opet shrvana.

Ponovno rođen (Foto: PR)

Nisan uđe u Meteov ured i sretne Sedu. Kaže da joj je drago što su Seda i beba dobro, a Seda joj pokaže Meteovo pismo i kaže da bi bilo časno da se rastane od Metea. U tome trenutku ulazi Efe.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se