447716
447716
447716
447716
447716

PONOVNO ROĐEN Otkrit će se tko je ubojica

  • , 24.08.2016., 11:11
  • Autor:
  • komentara

Serija 'Ponovno rođen' i danas će vas prikovati uz male ekrane.

 
 
 
 
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Efe se sastaje s Burakom. Kaže mu da je otkrio nešto što mu može promijeniti život i da mora na neko vrijeme nestati. Zamoli Buraka da pripazi na Nadide i Fatmu. Efe slijedi Metea u restoran u koji odlazi na poslovni sastanak. Kad Mete ode na WC, Efe ga slijedi. Mete je isprva šokiran, ali zatim srdačno zagrli Efea.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

OVDJE možete pogledati 'Ponovno rođen'.

Nakon katastrofe koja ubrzo uslijedi, Kadim dolazi u tvornicu i zamijeni Meteovu osobnu iskaznicu Efeovom. Kaže da je to jedini način da Efe ostane živ i otkrije tko je ubio njegova oca i brata. Efe zauzima Meteovo mjesto i odlazi u njegovu kuću.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se