452339
452339
452339
452339
452339

PONOVNO ROĐEN Hoće li Nisan preživjeti?

  • , 04.10.2016., 10:08
  • Autor:
  • komentara

Sestra joj može pomoći, ali ona je nestala.

 
 
 
 
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Nade za Nisan sve je manje, a Efe joj u bolnici priredi iznenađenje koje nikad neće zaboraviti. Liječnici su Efeu rekli da je transplantacija koštane srži jedini način da Nisan preživi.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

OVDJE možete pogledati 'Ponovno rođen'.

Nisan može pomoći samo njezina sestra Seda, ali ona je nestala... Efe kreće u potragu, no nikako je ne uspijeva pronaći. Hoće li se Seda pojaviti na vrijeme da spasi Nisan?

Prvi vam donosimo što će dogoditi u velikom finalu. PROČITAJTE OVDJE.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Želite još sadržaja današnje epizode, više možete saznati OVDJE.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se