451958
451958
451958
451958
451958

PONOVNO ROĐEN Otmica! Bolest! Prijetnje!

  • , 30.09.2016., 10:29
  • Autor:
  • komentara

Današnja epizoda serije 'Ponovno rođen' bit će iznimno napeta.

 
 
 
 
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Kuršat je Nisan zatvorio u kolibu iz koje ne uspijeva pobjeći. Njezina zdravstvena situacija sve je gora. Efe ne zna da je Nisan bolesna ni da je oteta, ali svjestan je da se Bora i Efruz čudno ponašaju.

OVDJE možete pogledati 'Ponovno rođen'.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Oboje su uznemireni zato što Nisan nije otišla u bolnicu i zato što ne znaju gdje se nalazi. Efe u tom trenutku primi poziv od Nisaninih otmičara koji mu prijete da će ubiti Nisan ako ne donese novac na dogovoreno mjesto.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Želite još sadržaja današnje epizode, više možete saznati OVDJE.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se