449609
449609
449609
449609
449609

PONOVNO ROĐEN Hoće li pobjeći u inozemstvo?

  • , 09.09.2016., 10:45
  • Autor:
  • komentara

Kraj tjedna obilježit će napetosti u seriji Ponovno rođen.

 
 
 
 
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Efe kaže Efruz da mu je stalo do nje samo kao do prijateljice i da njegovo srce pripada samo Nisan. Ubrzo nakon toga, Efe zaprosi Nisan. Jakup je preživio nezgodu, ali ranjen je. Odlazi k Nisan, koja je bila uvjerena da je njezin otac mrtav te je doživjela šok kad ga je ugledala.

OVDJE možete pogledati 'Ponovno rođen'.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Jakup želi pobjeći u inozemstvo i traži pomoć od kćeri da mu pomogne. Nisan ne želi lagati Efeu i ostalim ljudima s kojima je bliska, ali istovremeno ne može samo ostaviti oca bespomoćnog. Što će Nisan odlučiti?

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se