449039
449039
449039
449039
449039

PONOVNO ROĐEN Na vidjelo će slučajno izaći dokazi koji će sve promijeniti

  • , 05.09.2016., 11:14
  • Autor:
  • komentara

Novi nastavak serije Ponovno rođen nikako ne smijete propustiti.

 
 
 
 
Ponovno rođen (Foto: PR)
Ponovno rođen (Foto: PR)

Efe ne zna kako bi izašao na kraj sa Sedom. Voli Nisan, ali unatoč tome, izbjegava je. Nısan ne želi ostati bez Efea te prizna Efeu da ga voli. Međutim, i Efruz je zaljubljena u Efea.

OVDJE možete pogledati 'Ponovno rođen'.

Ponovno rođen (Foto: PR)

Efe svim silama nastoji pronaći ubojicu svoga oca i brata, ali u dosjeu ne uspijeva pronaći ono u što je polagao svoje posljednje nade. Jakupu je laknulo jer misli da je uništio sve dokaze, ali uskoro će na vidjelo slučajno izaći dokazi za koje Jakup ne zna. Istina je izašla na vidjelo. Ni Jakup ni Mazhar ne mogu je poreći, a Kadim će im se osvetiti.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se