447411
447411
447411
447411
447411

PONOVNO ROĐEN Nakon lažiranog ubojstva, dječak Efe odrasta kao ribar

  • , 22.08.2016., 11:21
  • Autor:
  • komentara

Kadim se ne može natjerati da ubije Efea i odvodi ga svom prijatelju Ismailu, ribaru koji mu duguje uslugu.

 
 
 
 
Ponovno rođen (Foto: PR)
Ponovno rođen (Foto: PR)

Prije 20 godina Jakup nalaže svom čovjeku Kadimu da ubije Haruna Demirdžana i prikaže to kao prometnu nesreću. Kadim gleda fotografiju svoje kćeri koja visi u njegovu kamionu i kaže Jakupu da će ubiti Haruna. Jedan od Harunovih sinova blizanaca, Efe, potajno je ušao u očev auto.

Otkrivši da je u autu, Harun pita Efea što radi ondje, a dječak koji je vidio kako njegova majka Lejla ljubi svog ljubavnika Mazhara kaže ocu da ne želi da se on rastane od njegove majke. Ali prije nego što je ocu rekao što je vidio, Kadim izgura njihov auto preko litice. Kadim silazi vidjeti je li Harun mrtav. Otkrije da je Harun živ i zadavi ga, a zatim gurne auto s Harunovim tijelom u more. Dok se vraća u svoje vozilo, pronađe onesviještenog Efea koji je tijekom pada ispao iz auta.

Ponovno rođen (Foto: PR)

Kadim nazove jednog od Jakupovih ljudi i pita što da učini s djetetom te doznaje da Jakup želi Efea mrtva. Kadim se ne može natjerati da ubije Efea i odvodi ga svom prijatelju Ismailu, ribaru koji mu duguje uslugu. Policija pronađe Efeovu jaknu u Harunovu autu i pretpostavi da je Efe mrtav i izgubljen u moru. Obitelj priprema dva groba, za Haruna i Efea.

Ponovno rođen (Foto: PR)

Efe se budi u Ismailovoj kući, gdje otkrivaju da je Efe izgubio pamćenje. Prolazi 20 godina. Ismail je othranio Efea koji zna da oni nisu njegova biološka obitelj, ali smatra ih svojima. Postao je ribar. S Burakom, koga smatra bratom, odlazi u ribolov i brine se o svojoj obitelji.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se