Razdvojili blizance

PONOVNO ROĐEN Nakon lažiranog ubojstva, dječak Efe odrasta kao ribar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kadim se ne može natjerati da ubije Efea i odvodi ga svom prijatelju Ismailu, ribaru koji mu duguje uslugu.

Prije 20 godina Jakup nalaže svom čovjeku Kadimu da ubije Haruna Demirdžana i prikaže to kao prometnu nesreću. Kadim gleda fotografiju svoje kćeri koja visi u njegovu kamionu i kaže Jakupu da će ubiti Haruna. Jedan od Harunovih sinova blizanaca, Efe, potajno je ušao u očev auto.

Pogledaj i ovo showbuzz Transplatacija PONOVNO ROĐEN Hoće li Nisan preživjeti?

Otkrivši da je u autu, Harun pita Efea što radi ondje, a dječak koji je vidio kako njegova majka Lejla ljubi svog ljubavnika Mazhara kaže ocu da ne želi da se on rastane od njegove majke. Ali prije nego što je ocu rekao što je vidio, Kadim izgura njihov auto preko litice. Kadim silazi vidjeti je li Harun mrtav. Otkrije da je Harun živ i zadavi ga, a zatim gurne auto s Harunovim tijelom u more. Dok se vraća u svoje vozilo, pronađe onesviještenog Efea koji je tijekom pada ispao iz auta.

Kadim nazove jednog od Jakupovih ljudi i pita što da učini s djetetom te doznaje da Jakup želi Efea mrtva. Kadim se ne može natjerati da ubije Efea i odvodi ga svom prijatelju Ismailu, ribaru koji mu duguje uslugu. Policija pronađe Efeovu jaknu u Harunovu autu i pretpostavi da je Efe mrtav i izgubljen u moru. Obitelj priprema dva groba, za Haruna i Efea.

Efe se budi u Ismailovoj kući, gdje otkrivaju da je Efe izgubio pamćenje. Prolazi 20 godina. Ismail je othranio Efea koji zna da oni nisu njegova biološka obitelj, ali smatra ih svojima. Postao je ribar. S Burakom, koga smatra bratom, odlazi u ribolov i brine se o svojoj obitelji.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene