448893
448893
448893
448893
448893

KOJEM BISTE VI POVJERILE SVOJE SRCE? Ribaru Efeu ili biznismenu Meteu?

  • , 03.09.2016., 15:09
  • Autor:
  • komentara

Nestašni Efe osvaja svojom neposrednošću, dok Mete osvaja uglađenošću i uspjehom. Koji vam je draži?

 
 
 
 
Ribar Efe ili biznismen Mete (Foto: Dnevnik.hr)
Ribar Efe ili biznismen Mete (Foto: Dnevnik.hr)

Hit serija 'Ponovno rođen' ostavila je bez daha brojne gledatelje koji prate uzbudljive živote braće Efea i Metea. Nestašan i simpatičan ribar Efe odmah je osvojio srca, a lomi ih i šarmantni i otmjeni biznismen Mete. Dečke je utjelovio 28-godišnji Šukru Ozjildiz, koji je u svojoj zemlji pravi seks simbol.

OVDJE možete pogledati 'Ponovno rođen'.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Efe bi se uskoro trebao vjenčati sa Sedom, koja ga voli, iako se on ženi samo zato što misli da nema drugog izbora. Bogati Mete također ima problema sa Sedom, ali je i meta ucjenjivača. Koji od momaka vam je više prirastao srcu, tko vam je simpatičniji? Nestašni ribar Efe ili otmjeni biznismen Mete? Kome biste vi povjerili svoje srce?

OVDJE upoznajte bolje glavnog glumca.

Kojem biste povjerile svoje srce?

glasova
glasova

Ukupno glasova: 262

Pogledaj sve ankete

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se