444638
444638
444638
444638
444638

PITANJE ČASTI Izvlačenje iz nepovoljne situacije

  • , 27.07.2016., 09:39
  • Autor:
  • komentara

I današnja epizoda serije Pitanje časti donosi puno nepovoljnih situacija.

 
 
 
 
Pitanje časti (FOTO: Dnevnik.hr)
Pitanje časti (FOTO: Dnevnik.hr)

Šahiku uznemirava turobna atmosfera u kući. Vijest koju je Faiz saznao shrvala ga je i posramila, a Džihan je prisiljen prisjetiti se svoga duga. Madžit naporno radi kako bi se izvukao iz nepovoljne situacije, a Neriman misli da je zbog onog što se dogodilo više nitko ne voli.

OVDJE možete pogledati 'Pitanje časti'.

Pitanje časti (FOTO: Dnevnik.hr)

Ruju je počelo uznemiravati to što je Šinasi stalno s Neriman. Fahrije se pobrine za susret Neriman i Madžita. Hoće li se njih dvoje vratiti na staro?

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Pitanje časti (FOTO: Dnevnik.hr)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.



DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se