446258
446258
446258
446258
446258

PITANJE ČASTI Neriman i Madžita čeka veliko iznenađenje!

  • , 11.08.2016., 13:34
  • Autor:
  • komentara

Neriman traži od oca dozvolu da ide studirati u Eskišehir. Iako dobije dopuštenje, neće sve ići po planu.

 
 
 
 
Pitanje časti (Foto: PR)
Pitanje časti (Foto: PR)

Madžit je tužan i nastoji pronaći neki drugi način da bude s Neriman. Fejza i dalje misli da Šahika i Selim skrivaju da su u vezi. Šahika je želi razuvjeriti pa počinje smišljati novi plan.

Neriman traži od oca dozvolu da ide studirati u Eskišehir i nakon kratkog nećkanja dozvoljava joj i govori da treba slijediti svoje snove.

Pelin je doznala da je Madžit zaprosio Nerimaninu ruku od njezina oca te mu počinje prijetiti. Međutim, Madžit više ni zbog koga neće odustati od Neriman. U velikoj pomutnji koja će uslijediti, Madžita i Neriman čeka veliko iznenađenje.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Pitanje časti (Foto: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se