446013
446013
446013
446013
446013

PITANJE ČASTI Madžit i Neriman odlučili su da će se vjenčati

  • , 09.08.2016., 11:46
  • Autor:
  • komentara

Zbog pogrešnih odluka uzbuđenje oko vjenčanja na Fatihu pretvorit će se u noćnu moru.

 
 
 
 
Pitanje časti (Foto: PR)
Pitanje časti (Foto: PR)

Nakon Madžitove negativne reakcije Pelinini planovi postaju opasni i naručuje Nerimanino ubojstvo. Šahika se nastoji zbližiti sa Selimom, no čini se da će ovaj put njezina nastojanja uroditi plodom. Slučajno u prolazu načuje da gospođa Fejza planira ručak sa svojim prijateljicama te Šahika rezervira ručak u istom terminu i restoranu sa Selimom.

OVDJE možete pogledati 'Pitanje časti'.

Pitanje časti (Foto: PR)

Fejza se ne može pomiriti s time što je prevarena te poziva na red svoga oca i Šahiku. Madžit i Neriman odlučili su da će se vjenčati. Zbog pogrešnih odluka uzbuđenje oko vjenčanja na Fatihu pretvorit će se u noćnu moru.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se