446478
446478
446478
446478
446478

PITANJE ČASTI Koja dama je vaš favorit? Pelin ili Neriman?

  • , 13.08.2016., 12:17
  • Autor:
  • komentara

Serija 'Pitanje časti' turska je uspješnica koja osvaja brojne gledatelje diljem Hrvatske. Za Madžita se bori ambiciozna Pelin, dok on voli lijepu Neriman. Koja dama je vama draža?

 
 
 
 
Pitanje časti (Foto: PR)
Pitanje časti (Foto: PR)

Zgodni biznismen Madžit u hit seriji Pitanje časti oduševljava svojoj pojavom. Markantni muškarac zaljubio se u lijepu Neriman, umjetničku dušu iz siromašne četvrti u Istanbulu.

S druge strane, njega želi ambiciozna i lijepa Pelin. Njezina zločesta priroda pokazala se već puno puta, a u bitki za Madžita ne bira sredstva. Čak je pokušala ubiti sirotu Neriman. Za nju je u ljubavi i ratu zaista sve dopušteno.

Pitanje časti (Foto: PR)

Madžit se ne da, brani svoju ljubav prema Neriman na sve moguće načine, a pomirio se i da će zbog nje možda ostati bez obiteljskog bogatstva. Biste li i vi napravili isto na njegovom mjestu?

Pitanje časti (Foto: PR)

Koga biste odabrali? Ambicioznu, rasnu plavuši Pelin ili plahu i nježnu Neriman? Što mislite, koja je prikladnija za zgodnog Madžita?

Tko bolje pristaje Madžitu, ljubomorna i ambiciozna Pelin ili neiskvarena i plaha Neriman?

glasova
glasova

Ukupno glasova: 1172

Pogledaj sve ankete

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se