447248
447248
447248
447248
447248

PITANJE ČASTI Jeste li očekivali sretan kraj?

  • , 20.08.2016., 13:27
  • Autor:
  • komentara

Serija 'Pitanje časti' turska je uspješnica koja je osvojila brojne gledatelje diljem Hrvatske. Nerimanino srce osvojio je i Madžit. Jeste li sumnjali da će njihova ljubav pobijediti?

 
 
 
 
Pitanje časti (Foto: PR)
Pitanje časti (Foto: PR)

Svemu dobrome brzo dođe kraj. Tako je sinoć emitirana zadnja epizoda turske dramske serije 'Pitanje časti' u kojoj je uslijedio sretan kraj ljubavne priče između Neriman i Madžit.

Pitanje časti (Foto: PR)

 Dugo su se borili za svoju ljubav, no na kraju su pobijedili.

Pitanje časti (Foto: PR)

Nakon što je Pelin od Šahike saznala da će se Madžit i Neriman vjenčati dala se u akciju. Iako je spremala kobni plan, nije uspjela omesti sreću o kojoj je Neriman već dugo sanjala. Jeste li očekivali da će se na vjenčanju naposljetku veseliti Neriman i Madžit ili Pelin?

Pitanje časti (Foto: PR)

Jeste li očekivali da će se na vjenčanju naposljetku veseliti Neriman i Madžit ili Pelin?

glasova
glasova

Ukupno glasova: 1091

Pogledaj sve ankete

 

 

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se