448951
448951
448951
448951
448951

KREĆE BORBA ZA POLA MILIJUNA Što sve čeka nove Farmere?

  • , 04.09.2016., 12:15
  • Autor:
  • komentara

Najveća promjena na Farmi jest ta što se imanje dijeli na Staru i Novu farmu. Uvjeti postaju sve teži, a pravila stroža.

 
 
 
 
Nova farma (Foto: PR)
Nova farma (Foto: PR)

Najgledaniji reality show 'Farma', večeras se vraća u novom izdanju. Farma je u novoj sezoni prerasla svoje dosad poznate ograde i podijelila se u dva ravnopravna gospodarstva koja se bore za prevlast. Nastale su tako Stara farma i Nova farma, a u avanturu života upustit će se uskoro 18 natjecatelja koji će se boriti za glavnu nagradu od pola milijuna kuna. Među zanimljivom plejadom kandidata, nalazi se i hostesa iz Čakovca, koja ulazi u kuću u pratnji dečka i sestre.

Farmeri (Foto: PR)

Život na farmi trajat će tri mjeseca, a dolaskom na Farmu natjecatelji postaju farmeri. U novoj sezoni uvjeti života postaju teži, a pravila stroža. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastitog kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

Mia Kovačić i Dušan Bućan (Foto: PR)

Hit reality show, premijerno emitiran 2008.godine, nizao je uspjehe sa svakom godinom prikazivanja, pa je tako i prošle godine, vrativš se u velikom stilu nakon nekoliko godina pauze, postigao veliki uspjeh. Peta sezona donosi brojna iznenađenja za farmere i gledatelje, a prvi put će farmeri biti i podijeljeni, jedni će uživati u blagodatima modernije verzije stare farmerske kuće na Novoj farmi, dok će drugi dio živjeti u siromašnijim i skromnijim uvjetima - na Staroj farmi. Nova Farma imat će tako prostor za spavanje, kupaonicu, dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju. U kući će farmeri imati struju, tekuću vodu, WC u kući... Na raspolaganju će se naći i konj te traktor.

Stara farma (Foto: PR)

Stara farma odiše siromaštvom, spava se na slami, nema struje ni tekuće vode, nema bijele tehnike... Jedini WC koji imaju je poljski. Od pokretnina imaju magarca i zaprežna kola.

Zdenac i ograda mjesto su susreta dviju farmi. Na tom mjestu će Mentor kandidatima davati zadatke i proglašavati pobjednike tjednog zadatka.

Na zajedničkom trgu nalazi se zdenac s kojeg kandidati obiju farmi uzimaju vodu. Ograda, s druge strane, vizualno postavlja jasne granice u kojoj se kandidati smiju kretati, budući da je strogo zabranjeno ulaženje farmera na suprotnu farmu.

Nova farma (Foto: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se