Ljubav na sve strane

Pala prosidba u 'Larinom izboru'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uzrujana Leila priznaje Lari kako ima osjećaje prema Lucijanu...

U najnovijoj epizodi serije 'Larin izbor', Dinko je u dvojbi oko Abdulahove ponude da oženi Aishu. Osjeća se izgubljenim i nakon što ga Jakov napada kako je lijenčina i osoba bez ikakve koristi, Dinko se odlučuje za sudbonosni potez. Zaprosi Aishu.

>> Glumice u suzama: Snimljena zadnja scena 'Larinog izbora'!

Pogledaj i ovo showbuzz Drama se nastavlja 'Larin izbor': Leon je prevario Karmen!

Leila njeguje Lucijana kojemu se stanje zakompliciralo zbog ozlijede. Među njima raste napetost, očiti su osjećaji koje gaje jedno prema drugome. Lucijan pokušava odgovoriti Leilu od puta u Maroko, ali Leila se tada naljuti na njega i odlazi.

Uzrujana Leila priznaje Lari kako ima osjećaje prema Lucijanu i da ne zna što će učiniti u vezi toga. Mora otputovati u Maroko i sresti se s Dinkom, vjeruje da će joj tada njeni osjećaji biti jasniji.

Nela je došla u posjet Tončiju. Ona mu priznaje kako ju Lucijan ucjenjuje u zamjenu za njegovu slobodu. Tonči pobjesni i govori Neli da ni pod koju cijenu ne smije izdati njegovog sina Dinka. Nela mu se ispričava i obeća da neće. Nela i Tonči se pomire i proživljavaju trenutke bliskosti kakve davno nisu imali.

Leila kreće na brod za Maroko. U posljednjem trenutku na pristaništu se pojavljuje Lucijan i posljednji put pokušava spriječiti Leilu da ode. Lucijan ne uspijeva spriječiti Leilu da se ukrca na brod za Maroko.

Cijelu prvu sezonu serije 'Larin izbor' kao i premijerne epizode druge sezone možete gledati na OYO.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene